Kdo smo

O naju

Janja Frank in Primož Krajnik, tango živiva in pleševa od leta 1998, vodiva treninge od 2001, redne tečaje v šoli 100%TANGO od 2004.. Večina plesalcev, ki v Ljubljani družabno plešejo argentinski tango, je najinih učencev - na to sva ponosna.

Vsako leto organizirava mednarodni tango festival, ki v Ljubljano privabi stotine ljubiteljev tanga z vsega sveta.

Poleg izkušenih domačih učiteljev pri nas redno poučujejo najboljši argentinski maestri, od tango zvezdnikov do filmskih zvezdnikov.

Razvili smo zelo kakovosten, prijeten in zabaven učni program, katega vsako sezono prenovimo.

preverite reference >

Učitelji

Šolo s popolno predanostjo cilju vodiva Janja Frank in Primož Krajnik. Izobraževala sva se pri najbolj znanih tango učiteljih, svetovni klasi, ki razprodaja tango seminarje v Buenos Airesu in po svetu - večino svojih maestrov sva povabila v Ljubljano in gostila v naši šoli in v svojem domu.

Imena kot so Pablo Veron, Mariano Chicho Frumboli, Sebastian Arce, Juana Sepulveda, Osvaldo Zotto, Angel Miguel Zotto, Gustavo Naveira, Giselle Anne, Pupi Castello, Osvaldo Cartery, Carlos Gavito, Ariadna Naveira, Fernando Sanchez, Noelia Hurtado, Carlos Espinoza, Marina Montes, Eugenia Parilla in res številni drugi niso slike iz youtuba, temveč znanci, učitelji in gostje.

Organizirala sva mnogo, mnogo milong, koncertov, producirala tango v Gallusovi dvorani.

Urška Bajec in Aljaž Košmerlj sta predana argentinskemu tangu dobrih 5 let. Ves ta čas sta se redno izobraževala v naši šoli in pri najvidnejših plesalcih na svetu: zopet naštejmo imena kot Mariano Chicho Frumboli, Juana Sepulveda, Ariadna Naveria, Fernando Sanchez, Noelia Hurtado, Carlos Espinoza, in še in še.

Urška in Aljaž sta aktivna plesalca na domačih in tujih milongah, mednarodnih festivalih in tango maratonih.

Šola so učenci

Učitelji se zahvaljujemo tečajnikom šole 100%TANGO - številni so sedaj aktivni družabni plesalci, mnogi učitelji v drugih šolah - ki so v vseh teh letih s trudom in dobro voljo pomagali graditi slovenski tango.

Prijava